Danielle Colby (Reality Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Puoliso, Faktat

Danielle Colby on tunnettu amerikkalainen tosi-tv-persoona, joka esiintyy History-tosi-tv-ohjelmassa American Pickers. Viritä elämäkertaan ja tutustu Danielle Colbyn Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, puolisoon, kehon mittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin faktoihin hänestä.

Danielle Colby Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Danielle Colby on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Danielle Colbyn kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Danielle Colby Ikä

Kuinka vanha on Danielle Colby? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. joulukuuta 1975. Hän on 45-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Davenportissa, IA. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Danielle-Colby-ikäinen

Lue myös: Adam Busby (Reality Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Danielle Colbyn nettoarvo

Kuinka paljon Danielle Colbyn nettovarallisuus on? Hän perusti Burlesque Le'Moustache -esitysryhmän ja nimitti itsensä "Dannie Dieseliksi", kun hän kiersi ryhmän kanssa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 2 miljoonaa dollaria (USD).

Danielle Colby Wiki/Bio

Danielle ColbyWiki/Bio
Oikea nimiDanielle Colby
NimimerkkiDanielle
Kuuluisa AsTosi-tähti
Ikä45-vuotias
Syntymäpäivä3. joulukuuta 1975
SyntymäpaikkaDavenport, IA
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
LapsetJoo
puolisoRobert Vahva
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Danielle Colbyn aviomies

Kuka on Danielle Colbyn aviomies? Hän oli naimisissa ja synnyttänyt kaksi lasta; hän ja hänen miehensä Robert Strong erosivat myöhemmin. Colbyn televisioura johti lopulta hänen avioliitonsa hajoamiseen. Toukokuussa 2012 hän kertoi WQAD-TV:lle, että "hänen ei ole helppo käsitellä kuuluisuutta ja mainetta, joten suhde ei toiminut".

Danielle Colbyn tosiasiat

  1. Danielle Colby omisti ja osallistui naisten roller derby -joukkueeseen, Big Mouth Mickiesiin, kolme vuotta, kunnes loukkaantumiset pakottivat hänet luopumaan siitä.
  2. Hän oli ollut Mike Wolfen läheinen ystävä vuosikymmenen ajan ennen kuin esityksen konsepti oli edes kehitetty.
  3. American Pickers sai ensi-iltansa History Channel -kanavalla 18. tammikuuta 2010.
  4. Ennen kuin hänestä tuli tosi-tv-tähti, hän kuului naisten roller derby -joukkueeseen nimeltä Big Mouth Mickies.
  5. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Tiffany Watson (Reality Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Treffit, Poikaystävä, Faktat

Uusimmat viestit