Cory Cotton (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Cory Cotton on ilmiömäinen Youtuberi, vloggaaja ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan parhaiten mielettömän suositun YouTube-kanavan Dude Perfectin viiden perustajan jäsenenä. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Cory Cottonin iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Cory Cotton Korkeus ja paino

Kuinka pitkä Cory Cotton on? Hän seisoo 5 jalkaa 9 pitkänä tai muuten 1,75 metrin tai 175 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 70 kg tai 154 paunaa. Hänen vartalonsa ovat 44-32-37 tuumaa. Hänen hauislihansa koko on 21 tuumaa. Hän on voimistelija. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset.

Cory puuvillaWiki/Bio
Oikea nimiCory puuvilla
NimimerkkiCory
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä33-vuotias
Syntymäpäivä17. heinäkuuta 1987
SyntymäpaikkaThe Woodlands, TX
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 9 tuumaa (1,75 m)
Paino70 kg (154 lbs)
Runkotilastot44-32-37 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
LapsetCrew ja Collins
VaimoAmy Cotton
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Cory Cottonin vaimo

Kuka on Cory Cottonin vaimo? Hän meni naimisiin Amy Cottonin kanssa vuonna 2016. He ovat siunannut kaksosilla, Crew'lla ja Collinsilla, marraskuussa 2018. 3. maaliskuuta 2020 he saivat myös Charlie-nimisen pojan.

Cory Cottonin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Cory Cottonin nettoarvo on? Hän on Dude Perfect -nimisen YouTube-kanavan jäsen, joka on monikansallinen urheiluviihde-YouTube-ryhmä, jonka pääkonttori on Frisco, Texas, Yhdysvallat. Ryhmään kuuluvat kaksoset Cory ja Coby Cotton, Garrett Hilbert, Cody Jones ja Tyler "Ty" Toney, jotka kaikki ovat entisiä kollegion kämppäkavereita Texas A&M -yliopistossa. Kanava on YouTuben toiseksi tilatuin urheilukanava ja 12. tilatuin kanava kokonaisuudessaan. Se on myös maailman toiseksi tilatuin kanava, joka ei ole yritys, lastenkanava tai valtavirran julkkis. Kuten vuonna 2020, Cory Cottonin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Tyler Toney (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Faktaa Cory Cottonista

  • Hän syntyi 17. heinäkuuta 1987 Woodlandsissa, TX. Hän on 33-vuotias. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.
  • Hän kirjoitti kirjan Go Big. Dude Perfect -kanava yleistyi heidän videonsa "World's Longest Basketball Shot" julkaisun jälkeen.
  • Hänellä on myös sisaruksia.
  • Hän on kotoisin Dallasista, Texasista ja on Coby Cottonin identtinen kaksos.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  • Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  • 16. maaliskuuta 2009 hän liittyi Dude Perfect YouTube -kanavalle.
  • Hänen YouTube-biokanavansa lukee: "5 parasta silmukkaa vain potkii sen. Jos pidät urheilusta + komediasta, tule mukaan Dude Perfect -tiimiin!
  • Jokainen hänen kanavalle Dude Perfect lataamista videoista on ylittänyt 400 miljoonaa katselukertaa.
  • Hänen harrastuksiinsa kuuluu uinti, matkustaminen, musiikin kuuntelu ja Netflixin tv-sarjojen katsominen.

Lue myös: Cash Nasty Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, 10 parasta faktaa hänestä

Uusimmat viestit