Max Dressler (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Uratietoa

Kuka on Max Dressler? Hän on amerikkalainen TikTok-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän nousi kuuluisuuteen omalla kanavallaan. Hän julkaisee POV-kuvia, huulisynkronointia ja komedialuonnoksia, joihin liittyy usein luovaa muokkausta tai sovelluksen sisäänrakennettujen tehosteiden käyttöä. Lisäksi hänellä on myös valtava fani, joka seuraa Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Max Dresslerin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Dresslerin maksimipituus ja paino

Kuinka pitkä Max Dressler on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,69 metrin tai 169 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Max Dressler Ikä

Kuinka vanha on Max Dressler? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. huhtikuuta 2002. Tällä hetkellä hän on 18-vuotias. Hänen horoskooppi on Oinas. Hän syntyi Charlottessa, NC. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Max DresslerWiki/Bio
Oikea nimiMax Dressler
NimimerkkiMax
Kuuluisa AsTikToker, sosiaalisen median tähti
Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä16. huhtikuuta 2002
SyntymäpaikkaCharlotte, NC
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,69 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Runkotilastotnoin 40-29-35 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväAshley
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 60 000 dollaria (USD)

Max Dresslerin tyttöystävä

Kuka on Max Dresslerin tyttöystävä? Hän on suhteessa muun TikTok-tähden, Ashleyn, kanssa. Tällä hetkellä hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Max Dressler Net Worth

Mikä on Max Dresslerin nettovarallisuus? Hänen sosiaalisen median uransa on hänen ensisijainen tulonlähde. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arvioitu yli 60 000 dollaria (USD).

Max Dresslerin ura

Max Dresslerin ura: "15. heinäkuuta 2019, päivä, jota en koskaan unohda. Sinä päivänä julkaisin jotain snapchat-tarinaani ja pyysin 15 kuvakaappausta tiktok-tilin luomiseksi ja katsomaan, mihin se toi minut. Kulunut viikonloppu oli hulluin, villein, hämmästyttävin viikonloppu, mitä minulla on koskaan ollut elämässäni. Kiitos jokaiselle tänä viikonloppuna tapaamalleni tekijälle ja ystävälle, että autat minua tulemaan sellaiseksi kuin olen tänään. Kiitos lukemattomille tukijoille, joiden kanssa tapasin ja joiden kanssa otin kuvia, kiitos siitä, että olette maailman parhaat tukijat ja saatte minut tuntemaan oloni hyväksytyksi. Erityinen kiitos kaikille @crackheads001 ryhmään kuuluville. Te kaikki saatte minut tuntemaan oloni rakastetuksi ja hyväksytyksi maailmassa, jossa on niin vaikea elää. @lucazbrug hyvästit sinulle oli yksi vaikeimmista asioista, joita olen tehnyt. Lyhyessä ajassa, kun pystyimme olemaan yhdessä, perustimme veljeys, jota tulen vaalimaan ikuisesti. @elijahgrit kiitos, että olit isoveli, jota minulla ei koskaan ollut, se, mitä teit minulle tänä viikonloppuna, oli isoveljen hetki. @matthewnichols5 kiitos siitä, että olet yksi aidoimmista ihmisistä, joita olen koskaan tavannut, ja kiitos, että sinulla on hämmästyttävä sydän.

En yleensä kirjoita näitä pitkiä tekstityksiä näin, mutta soittolista-live oli yksi tunteellisimmista ja vaikuttavimmista asioista, mitä elämässäni on tapahtunut, kaikille, joiden kanssa olin tänä viikonloppuna, kiitos, että sait minut tuntemaan oloni taas normaaliksi.”

Faktaa Max Dressleristä

  1. Vuonna 2019 hän alkoi julkaista videoita TikTokiin.
  2. Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia TikTok-tilillään.
  3. Hän on kerännyt TikTokissa yli 4,7 miljoonaa fania.
  4. Pääasiassa hän lataa elämäntapakuvia omalle Instagram-tililleen.
  5. Hänestä tuli Boys of Summer 2020 -kiertueen jäsen.
  6. Hän rakastaa koripallon ja jalkapallon pelaamista.
  7. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  8. Hän on hyvin kapinallinen teini.
  9. Max Dresslerin vinkki hyville hiuksille: Hyvä shampoo on erittäin tärkeä - jotain, joka sopii hiustyyppiisi. Toinen hieno asia hiusten työkalupakkissa on öljy, koska useimmilla ihmisillä on kuivat latvat. Myös loistava lämpösuoja, jos olet muotoilussa.
  10. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Kyle Thomas (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found