Natalia Rivera (TV-ohjelman juontaja) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettoarvo, tosiasiat

Natalia Rivera on amerikkalaisen television juontaja ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan parhaiten työstään sekä Pégate al Mediodiassa että komedia-/varieteeshowssa El Remix. Lisäksi hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Hän onnitteli häntä myös hänen 30-vuotissyntymäpäivänsä johdosta lempeällä viestillä sosiaalisessa mediassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Natalia Riveran Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, kehon mittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Natalia Rivera Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Natalia Rivera? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän tupakoi kuumana. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Natalia Riveran ikä

Kuinka vanha on Natalia Rivera? Natalia syntyi 25. huhtikuuta 1989 Bayamónin kaupungissa ja tuli tunnetuksi voitettuaan Miss Puerto Rico Teen -kilpailun vuonna 2006. Hän oli myös semifinalistissa Nuestra Belleza Latinassa vuonna 2008, jossa hänet hiottiin tv-juontajaksi. Lisäksi hän on 31-vuotias.

Lue myös: Howard Stern (radioisäntä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, lapset, ura, nettoarvo, tosiasiat

Natalia RiveraWiki/Bio
Oikea nimiNatalia Rivera
NimimerkkiNatalia
Kuuluisa AsTV-ohjelman juontaja
Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä25. huhtikuuta 1989
SyntymäpaikkaPuerto Rico
SyntymämerkkiHärkä
KansallisuusRicalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoFrancis Rosas
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Lue myös: Andrea Espada (TV-ohjelman juontaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Poika, Perhe, Faktat

Natalia Riveran nettoarvo

Mikä on Natalia Riveran nettovarallisuus? TV-ohjelmat ja isännöinti ovat hänen ensisijainen tulonlähde. Itse asiassa hän perusti oman vaate- ja kenkälinjan, jonka Natalia tunnetaan nimellä Hectik. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD). Rivera debytoi viihdyttäjänä "Burbun" ja Jaime Mayolin kanssa mainitussa ohjelmassa toukokuussa 2009.

Natalia Rivera aviomies

Kuka on Natalia Riveran poikaystävä? Hän sidotti koomikko Francis Rosasiin vuoteen 2019 asti. Pariskunta ei ollut siunannut lapsia.

Natalia Riveran tosiasiat

  1. Natalia Rivera loi NataliaRiveraPR Twitter-tilinsä vuonna 2009.
  2. Hän on myös aktiivinen Instagramissa.
  3. Hän on runsas lemmikkiystävä.
  4. Hän lukee mielellään fiktiivisiä romaaneja vapaa-ajallaan.
  5. Hän on jalkapallon kuollut fani.

Lue myös: Stephen Colbert (isäntä) Wiki, elämäkerta, pituus, paino, ikä, vaimo, lapset, nettovarallisuus, perhe: 10 faktaa hänestä

Uusimmat viestit