Faze Rug (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Jos olet verkkopelifriikki ja vierailet YouTubessa seurataksesi uusimpia ladattuja pelivideoita, tunnet varmasti kuuluisan irlantilaisen sosiaalisen median persoonallisuuden, pelikommentaattorin ja YouTube-tähden "Faze Rug", joka ylläpitää menestyksekkäästi omaa YouTube-kanavaa. . Hänet tunnetaan erityisesti Call of Duty -videopeleistään sekä vlogeista, joita hän ajoittain lataa YouTubeen. Hänen YouTube-kanavansa on tällä hetkellä tämän videonjakosivuston tilatuin kanava, jolla on yli 3 miljardia katselukertaa ja yli 17 miljoonaa tilaajaa. Hänen suosionsa ei rajoitu YouTubeen, mikä käy ilmi siitä, että hänellä on yli 5,4 miljoonaa seuraajaa hänen Instagram-tilillään. Kuuntele bioa ja tutustu Faze Rugin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, tyttöystävään, nettoarvoon, perheeseen, uraan ja moniin muihin hänestä koskeviin faktoihin!

Faze maton korkeus ja paino

Kuinka pitkä Faze Rug on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Faze Matto Age

Kuinka vanha on Faze Rug? Hänen syntymäpäivänsä osuu 19. marraskuuta 1996. Tällä hetkellä hän on 24-vuotias. Hänen horoskooppi on Skorpioni. Hän syntyi San Diegossa, Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Faze-mattoperhe

Mikä on Faze Rugin oikea nimi? Hänen oikea nimensä on Brian Awadis. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Brandon. Hänen vanhempansa, joita usein kutsutaan Mama Rugiksi ja Papa Rugiksi, ovat kotoisin Irakista. Koulutukseltaan hän on valmistunut.

Lue myös: Matt D’Avella (YouTuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Faze Rug Wiki

Faze mattoWiki/Bio
Oikea nimiBrian Awadis
NimimerkkiFaze matto
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä19. marraskuuta 1996
SyntymäpaikkaSan Diego, CA
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 44-28-35 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriBrwon
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväBaeeeeelyn
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2,3 miljoonaa dollaria (USD)

Faze Matto tyttöystävä

Kuka on Faze Rugin tyttöystävä? Hänellä on romanttinen yhteys Baeeeeelyniin. Hänen aikaisemman seurusteluhistoriansa mukaan hän oli suhteessa Molly Eskamiin. Molly on amerikkalainen Youtuberi ja sosiaalisen median tähti.

Faze-maton nettoarvo

Mikä on Faze Rugin nettoarvo? Hänellä on uskomaton ominaisuus pitää yhteyttä miljooniin faneihinsa ja katsojiinsa erityisellä tavalla YouTube-kanavansa kautta, joka kuuluu videopelien genreen. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2,3 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Quenlin Blackwell (Youtuber) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Faze-maton ura

Faze Rug perusti jaetun YouTube-kanavan nimeltä "fathersonchaldean" vuonna 2008 veljensä kanssa. Myöhemmin hän avasi oman YouTube-kanavansa 11. heinäkuuta 2012. Siitä lähtien hän alkoi julkaista lyhyitä leikkeitä Call of Duty -pelaamisesta. Hän latasi ensimmäisen kepponenvideonsa 7. joulukuuta 2014. Brianilla on myös toinen kanava, joka tunnetaan nimellä "FaZe Rug Games", jossa hän on puoliaktiivinen ja lataa vain pelivideoita. Kanavalla on tällä hetkellä yli 720 K+ tilaajaa.

Faktaa Faze-matosta

  1. Faze Rug YouTube-kanavan kuvauksessa lukee: "Kiitos, että vierailit kanavallani! 23-vuotias tekee hulluja videoita teille kauniille ihmisille. Muista painaa sitä tilauspainiketta, lupaan, että et tule katumaan sitä :)”.
  2. Hän liittyi YouTubeen 12. heinäkuuta 2012.
  3. Hän on myös aktiivinen Snachatissa, Facebookissa ja Twitterissä.
  4. Hän julkaisi kappaleen nimeltä "Goin' Live" vuonna 2019.
  5. Hänellä on myös valtava fani, jota seuraa Instagram-tilinsä alla.

Lue myös: Anastasia Kingsnorth (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found