Jaeden Martell (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Jaeden Martell? Hän on amerikkalainen näyttelijä. Hän on näytellyt Bill Denbroughin roolia Stephen Kingin romaani It -elokuvasovituksissa 2017 ja 2019. Hän on esiintynyt myös mysteerielokuvassa Knives Out (2019) ja näytteli minisarjassa Defending Jacob (2020). Joitakin hänen tunnettuja roolejaan ovat St. Vincent, Midnight Special, The Confirmation, Aloha ja Knives Out. Hän näytteli myös Masters of Sexin kolmannella tuotantokaudella. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Jaeden Martellin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Jaeden Martell Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Lil Tecca on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 52 kg tai 114 paunaa. Hänellä on pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Jaeden Martell Ikä

Kuinka vanha on Jaeden Martell? Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. tammikuuta 2003. Tällä hetkellä hän on 17-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Philadelphiassa, PA. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän on Los Angelesissa toimivan kokin Wes Lieberherin ja Angela Teresa Martellin poika. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Jaeden MartellWiki/Bio
Oikea nimiJaeden Martell
NimimerkkiJaeden
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä4. tammikuuta 2003
SyntymäpaikkaPhiladelphia, PA
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 52 kg (114 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-38 tuumaa
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero9 (USA)
TyttöystäväLilia Buckingham
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 4 miljoonaa dollaria (USD)

Jaeden Martell tyttöystävä

Kuka on Jaeden Martellin tyttöystävä? Hän oli suhteessa tanssija Lilia Buckinghamiin. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Jaeden Martellin ura ja nettoarvo

Mikä on Jaeden Martellin nettovarallisuus? Hän työskenteli Bill Murrayn kanssa St. Vincent and Alohassa. Hän näytteli mainoksissa päästäkseen näyttelemään. on ensimmäinen suuri elokuvarooli vuonna 2014 St. Vincent, jossa hän näytteli rinnalla Bill Murray. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 4 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Jaeden Martellista

  1. Martellin ensimmäinen näyttelijärooli oli Hot Wheelsin mainoksessa.
  2. Hän nähtiin sen jälkeen useissa muissa mainoksissa, mukaan lukien Google, Moneysupermarket.com, Liberty Mutual, Hyundai, Verizon Fios ja General Electric.
  3. Vuonna 2019 hän vaihtoi äitinsä tyttönimeen Martell.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Cody Simpson (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo: 15 faktaa hänestä

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found