Makani Nalu (malli) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Makani Nalu on entinen amerikkalainen malli. Myöhemmin hän päätyi tekemään tosi-tv-ohjelmia, jotka nousivat kuuluisuuteen kilpaillen Stranded with a Million Dollars -elokuvan debyyttikaudella. Tämän lisäksi hän on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Makani Nalun Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Makani Nalu korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Makani Nalu on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,64 metrin tai 164 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Makani Nalu Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Makani Nalu? Hänen syntymäpäivänsä osuu 13. lokakuuta 1994. Hän on 26-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen syntymänimensä on Natalie Paul. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Scott Disick (Reality Star) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Makani Nalu Wikipedia

Makani NaluWiki/Bio
Oikea nimiMakani Nalu
NimimerkkiMakani
Kuuluisa AsTosi-tähti
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä13. lokakuuta 1994
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,1 miljoonaa dollaria (USD)

Makani Nalu -poikaystävä

Kuka on Makani Nalun poikaystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Hän ei ole myöskään puhunut sanaakaan julkisesti aiemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Sundy Carter (Reality Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Makani Nalun nettoarvo

Kuinka paljon Makani Nalun nettoarvo on? Hän toimi mallina kaikkeen uima-asuista pinup-kuvauksiin. Saatuaan GED:n hän muutti länteen luomuviljelijäksi. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,1 miljoonaa dollaria (USD).

Makani Nalun tosiasiat

  1. Makani Nalulla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
  5. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Lue myös: Maura Higgins (Reality Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit