Indi Star (näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Indi Star on yhdysvaltalainen näyttelijä, TikTok Star ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän on suosittu rooleistaan ​​televisio-ohjelmissa. Hän esiintyi ohjelmissa, kuten Henry Danger, Betrayed ja My Haunted House. Näyttelijän lisäksi hän on myös ilmiömäinen tanssija ja on esiintynyt osana Kidz Bopia ja näyttämötuotantoja, kuten Pähkinänsärkijä Ballet. Hänellä on myös Instagram-tilinsä alla kunnollinen fani. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Indi Starin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Indi Star Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Indi Star on? My Haunted House -näyttelijä Indi on 4 jalkaa 7 pitkä. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Indi Star Age

Kuinka vanha on Indi Star? Hänen syntymäpäivänsä osuu 12. joulukuuta 2006. Hän on 13-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies.

Indi Star -perhe

Indi Star syntyi Bostonissa, MA. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on näyttelijä Azalea Careyn sisko. Koulutukseltaan hän käy yläkouluaan.

Lue myös: Noah Jupe (lapsinäyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Koulutus, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Indi Star Wikipedia

Indi tähtiWiki/Bio
Oikea nimiIndi tähti
NimimerkkiIndi
Kuuluisa AsLapsinäyttelijä
Ikä13-vuotias
Syntymäpäivä12. joulukuuta 2006
SyntymäpaikkaBoston, MA
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 4 jalkaa 7 tuumaa
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatNA
Rintaliivikupin kokoNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero4 (USA)
PoikaystäväWalker Bryant
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Indi Star -poikaystävä

Kuka on Indi Starin poikaystävä? Hänellä oli romanttinen yhteys Walker Bryantiin. Hän on myös amerikkalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten esiintymisestä lyhytelokuvissa. Lisäksi tällä hetkellä lapsinäyttelijä on sinkku ja keskittyy hyvin opiskeluun ja uraansa.

Lue myös: Robert Irwin (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Indi Star Net Worth

Mikä on Indi Starin nettoarvo? Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän liittyi Vibe Crew -ryhmään vuonna 2020. Hän ansaitsee myös kunnon summan sponsoreiltaan ja mainostajilta. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Indi Star Faktat

  1. Indi Star vieraili suositussa verkkosarjassa Teens Wanna Know vuonna 2017.
  2. Lokakuussa 2020 hän on ollut myös laulaja ja julkaissut kappaleen ”All My Friends”.
  3. Hän osallistui Gray Studiosin draamakouluun Los Angelesissa, Kaliforniassa.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  5. Hän on hyvin lähellä äitiään, isäänsä ja sisaruksiaan.

Lue myös: Joseph Levinson (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, perhe, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Uusimmat viestit