Lil Skies (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Poika, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Lil Skies eli Kimetrius Christopher Foose on yhdysvaltalainen räppäri, laulaja ja lauluntekijä, joka asuu Waynesborossa, Pennsylvaniassa. Tällä hetkellä hän on allekirjoittanut All We Got Entertainmentin Atlantic Recordsin kautta. Hänen Billboard Hot 100 -listan kolme parasta kappaletta ovat "I" (#39), "Nowdays" (#55) ja "Red Roses" (#69).

Lisäksi hänen suuri levy-debyyttimiksaus, Life of a Dark Rose, julkaistiin 10. tammikuuta 2018 ja nousi Billboard 200 -listan sijalle 10. Mixtape myönsi RIAA:n kultaiseksi 9. marraskuuta 2018. Hän julkaisi debyyttistudioalbuminsa Shelbyn 1. maaliskuuta 2019.

Lil Skies Net Worth

Kuinka paljon Lil Skiesin arvo on? Hänen nettovarallisuuden tiedetään olevan 3 miljoonaa dollaria. Hän syntyi 4. elokuuta 1998 Chambersburgissa Pennsylvaniassa monirotuisille vanhemmille.

Lil Skiesin tyttöystävä

Heinäkuussa 2019 Foose seurustelee rakkaan tyttöystävänsä Jacey Fugaten kanssa, ja hänellä oli myös poika. Foose käyttää sosiaalista mediaansa yksinomaan musiikkinsa mainostamiseen ja väittää tekevänsä niin "ei elä elämääni Internetin kautta". Hän mainitsee Lil Waynen suurimmaksi musiikin inspiraation lähteeksi. Foose yrittää välttää huumeita niin paljon kuin mahdollista nähtyään niiden vaikuttavan kielteisesti vanhojen ystäviensä elämään.

Lil Skies -perhe

Hän syntyi isälleen Michael Burton Jr., hip hop -toveri, joka tunnettiin aiemmin nimellä Dark Skies, nyt nimellä BurntMan, ja hänen äitinsä Shelbylle. Foosen taiteilijanimi on näytelmä hänen isilleen. Foose ja hänen perheensä muuttivat Waynesboroon, Pennsylvaniaan, kun hän oli kolmannella luokalla. 11-vuotiaana hänen isänsä loukkaantui työpaikalla tapahtuneessa kemiallisessa räjähdyksessä Rust-Oleumin tehtaalla lähellä Williamsportia, Marylandissa.

Foose ja hänen isänsä kirjoittavat seuraavana vuonna albumin Father-Son Talk, jossa keskusteltiin toipumisprosessista. Koulutukseltaan Lil on valmistunut Waynesboro Area Senior High Schoolista vuonna 2016 ja osallistui hetken Shippensburgin yliopistoon Pennsylvaniassa, mutta keskeytti opinnot keskittyäkseen musiikkiuransa.

Lil Skiesin ura

Urastaan ​​​​puhuessaan hän äänitti ensimmäisen kappaleensa 4-vuotiaana. Lil Skies julkaisi debyyttimixtapensa Alone vuonna 2017 avattuaan Fetty Wapille vuonna 2016. Hänen debyyttisinglensä ”Red Roses” saavutti Billboard Hot 100 -listan sijan 69. Lil Skies julkaisi Landon Cuben sisältävän singlen "Nowadays", joka saavutti Billboard Hot 100 -listan sijan 55. Hänen debyyttistudioalbuminsa Life of a Dark Rose julkaistiin vuonna 2018 ja saavutti Billboard Hot 200 -listan sijan 10. Hänen tyylinsä ovat hip hop ja trap, ja hän on allekirjoittanut All We Gotin. Hänen musiikillisia inspiraationsa ovat Lil Wayne, Travis Scott ja 50 Cent.

Lil Skies Age

Lilin iästä puhuttaessa hän on tällä hetkellä 21-vuotias. Hän on 5 jalkaa 9 tuumaa pitkä. Hän painaa noin 60 kg. Hän on kuitenkin säilyttänyt urheilullisen ilmeensä. Hänen urheilullisen kehonsa salaisuus saattaa olla säännöllinen liikunta ja tasapainoinen ruokavalio. Tähti on peittänyt itsensä tatuoinneilla. Kiehtovin asia on, että hänellä on jopa tatuointi kasvoissaan. Hänen luonnollinen hiuksensa on musta ja silmien väri ruskea.

Lil Skies Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiKimetrius Christopher Foose
NimimerkkiLil Skies
Ikä22-vuotias
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

4. elokuuta 1998
AmmattiLaulaja ja Räppäri
KuuluisaKolme parasta listalla olevaa kappaletta

Billboard Hot

100 ovat "minä" (nro 39),

"Nykyään" (nro 55) ja "Red Roses" (#69)

SyntymäpaikkaChambersburg, Pennsylvania (USA)
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacLeo
Nykyinen asuinpaikkaNew York City, New York, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'9"

Senttimetrit: 175 cm

Mittarit: 1,75 m

PainoPaino: 70 kg

Paunaa: 154 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

44-32-46 tuumaa
Hauislihaksen koko19 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero9 (USA)
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorin tulot$100,000-$200,000
Perhe
VanhemmatIsä: Michael Burton Jr

Äiti: Shelby Feliciano

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Tyttöystävä/treffitJacey Fugate
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Vaimo / puolisoEi mitään
LapsetPoika: 1

Tytär: Ei yhtään

koulutus
Korkein pätevyysValmistunut (taidehistoria)
YliopistoShippensburgin Pennsylvanian yliopisto
KouluWaynesboro Area Senior High School
Suosikki
LempinäyttelijäSawyer Sharbino
SuosikkinäyttelijäAmy Acker
LempiväriVioletti
Suosikkikeittiöitalialainen
Lemmikkieläinten rakastaja? Joo
Suosikki lomakohdeKreikka
HarrastuksetTaide, maalaus, matkustaminen
Sosiaalisen median tili
Linkki sosiaalisen median tiliinInstagram

Lue myös: Chyler Leigh (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, aviomies, lapset, perhe, ura, tosiasiat

Lil Skies Faktat

  • Hän oli Fetty Wapin avausesiintyjä syksyllä 2016. Kolmessa kuukaudessa hän lopetti ensimmäisen kappalesarjansa "Alone".
  • Hänen vartalossaan on paljon tatuointeja.
  • Ensimmäinen oli musteella, kun hän oli 16-vuotias ystävänsä kunniaksi.
  • Foose on riippuvainen rikkaruohonpoltosta, mutta elleivät Xanax, Oxycontin ja muut räppärit ole, hän ei edistä sen käyttöä kappaleissaan.
  • Lil on myös luonut YouTube-kanavansa ja kerännyt yli miljoona tilaajaa.
  • Social Bladen mukaan Skies ansaitsee kuukausitulot 3,5 000–56,7 000 dollaria, mikä saa hänet nauttimaan 42,5–680,6 000 dollarin vuosituloista.
  • Nousevan uransa jälkeen hän elää ehdottomasti erittäin ylellistä elämää.
  • Tähti ei ole vielä paljastanut yksityiskohtia omistamastaan ​​talosta ja autosta, jolla hän ajaa.

Lue myös: Cash Baker (poplaulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Sisarukset, Perhe, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit