Stella Maxwell (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Seksuaalisuus, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Stella Maxwell on tunnettu belgialaissyntyinen Pohjois-Irlannin-Uuden-Seelannin malli. Hän mainostettiin tähteeksi työstään Victoria's Secretin kanssa. Hänestä tuli Victoria's Secret Angel vuonna 2015, ja hän on myös kosmetiikkabrändin Max Factorin kasvot. Tämän lisäksi hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, mutkaisia ​​ja kiehtovia kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Stella Maxwellin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, kehon mitoista, etnisyydestä, seksuaalisuudesta, poikaystävästä, nettoarvosta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Stella Maxwell Pituus ja paino

Kuinka pitkä Stella Maxwell on? Hän seisoo 5 jalkaa 10 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset.

Stella Maxwell Etnisyys

Mikä on Stella Maxwellin etninen alkuperä? Maxwell syntyi Brysselissä, Belgiassa, pohjoisirlantilaisten vanhemmille. Joten hän kuuluu irlantilaiseen etniseen alkuperään.

Lue myös: Lisa Ramos (malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Stella Maxwellin nettoarvo

Mikä on Stella Maxwellin nettovarallisuus? Hän on poseerannut Alexander McQueenille, Asosille, H&M:lle, Karl Lagerfeldille, Roberto Cavallille, Urban Outfittersille, Topshopille ja monille muille. Mallityö on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 4 miljoonaa dollaria (USD).

Stella MaxwellWiki/Bio
Oikea nimiStella Maynes Maxwell
NimimerkkiStella Maxwell
Kuuluisa AsMalli
Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä15. toukokuuta 1990
SyntymäpaikkaBelgia
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusbelgialainen
Etnisyysirlantilainen
SeksuaalisuusBiseksuaali
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero8 (USA)
Poikaystävä1. Miley Cyrus

2. Kristen Stewart

puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 4 miljoonaa dollaria (USD)

Stella Maxwell Seksuaalisuus

Mikä on Stella Maxwellin seksuaalisuus? Hän on biseksuaali. Hän on erittäin avoin seksuaalisuudestaan. Itse asiassa hän oli avoimessa suhteessa näyttelijä Kristen Stewartiin heidän eroon asti syksyllä 2018. Maxwell on kaksikielinen ranskaksi ja englanniksi.

Lue myös: Alexina Graham (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Stella Maxwellin ikä

Kuinka vanha on Stella Maxwell? Hänen syntymäpäivänsä osuu 15. toukokuuta 1990. Hän on 30-vuotias. Hän on Belgian kansalaisuus. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Brysselissä, Belgiassa.

Stella Maxwellin poikaystävä

Kuka on Stella Maxwellin poikaystävä? Vuonna 2015 Maxwell seurusteli lyhyen aikaa Miley Cyrusin kanssa. Myöhemmin, joulukuusta 2016, Maxwell seurusteli näyttelijä Kristen Stewartin kanssa heidän eroon saakka syksyllä 2018. Hän jatkoi seurustelua Stewartin kanssa toukokuussa 2019 ja erosi uudelleen heinäkuussa 2019.

Stella Maxwellin perhe

Stella Maxwellsin äidin nimi on Stella Maynes ja isän nimi on Maurice Maxwell. Hänellä on kolme vanhempaa sisarusta. Hänet kasvatettiin Belgiassa 13-vuotiaaksi asti. Koulutuksensa perusteella hän osallistui Woluwen Eurooppa-kouluun. Myöhemmin hän muutti perheensä kanssa Canberraan, Australiaan. Lisäksi hän osallistui Queen Margaret Collegeen ja Otagon yliopistoon. Kun hän opiskeli yliopistollaan, Dunedinissa toimiva virasto löysi hänet mallina.

Lue myös: Barbara Palvin (malli) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Stella Maxwellin ura

Stella Maxwell aloitti malliuransa opiskellessaan Otagon yliopistossa Dunedinissa, Uudessa-Seelannissa. Häntä edustivat Oui Management, Lions Agency ja Why Not Model Agency. Catwalk-mallina hän on kävellyt Jeremy Scottin, Marc Jacobsin, Tommy Hilfigerin, Moschinon, Brandon Maxwellin, Dolce & Gabbanan, Jacquemusin, Tommy Hilfigerin, Tory Burchin, Gilesin, Marc Jacobsin, Dsquared2:n, Muglerin, Manu Riosin, Fendin, Chanelin kanssa. , Miu Miu ja Versace. Hänellä oli mainitsematon rooli vuoden 2018 elokuvassa JT LeRoy.

Stella Maxwell Faktat

 1. Malli esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitteli kameraa kiihkeästi.
 2. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 3. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 4. Hän jakaa usein muoti- ja elämäntapa-selfiensä sosiaalisessa mediassa.
 5. Hän myös kaatui kahdesti peräkkäin Miu Miu Resort 2016 -muotinäytöksen finaalissa.
 6. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 7. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 8. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 9. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 10. Hän teki yhteistyötä ranskalaisen The Kooples -brändin kanssa luodakseen käsilaukun, joka on nimetty hänen mukaansa.
 11. Vuonna 2016 Maxwell äänestettiin ykköseksi Maximin Hot 100 -listalla 2016.
 12. Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Paige Milian (malli) Bio, Poikaystävä, Ikä, Pituus, Sulhas, Lapset, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found