Mike Tyson (Boxer) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Mike Tyson on amerikkalainen entinen ammattinyrkkeilijä. Hänet tunnettiin raivokkaasta ja pelottavasta nyrkkeilytyylistään sekä kiistanalaisesta käytöksestään kehässä ja sen ulkopuolella. Vuonna 1992 Tyson tuomittiin raiskauksesta ja tuomittiin kuudeksi vuodeksi vankeuteen, vaikka hän vapautettiin ehdonalaiseen kolmen vuoden jälkeen. Lisäksi hänellä on kuudenneksi pisin yhtenäinen mestaruushallitus raskaansarjan nyrkkeilyhistoriassa kahdeksan peräkkäisen puolustuksen aikana. Viritä elämäkertaan ja tutustu Mike Tysonin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, vaimoon, lapsiin, nettovarallisuuteen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Mike Tyson Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Mike Tyson on? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 75 kg tai 164 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US. Hänen ruumiinsa mitat ovat noin 44-32-38 tuumaa.

Mike Tysonin vaimo

Kuka on Mike Tysonin vaimo? Hän on ollut naimisissa kolme kertaa, ja hänellä on seitsemän lasta, yksi kuollut, ja kolme naista; Biologisten lastensa lisäksi Tyson ottaa mukaansa toisen vaimonsa vanhimman tyttären. Hänen ensimmäinen avioliittonsa oli näyttelijä Robin Givensin kanssa. Hänen toinen avioliittonsa oli Monica Turnerin kanssa. Tämän jälkeen Tyson meni naimisiin kolmannen kerran pitkäaikaisen tyttöystävänsä Lakiha Spicerin, 32, kanssa.

Lue myös: Sasha Banks (Paini) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vartalotilastot, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Mike TysonWiki/Bio
Oikea nimiMichael Gerard Tyson
NimimerkkiMike Tyson
Kuuluisa AsNyrkkeilijä
Ikä54-vuotias
Syntymäpäivä30. kesäkuuta 1966
SyntymäpaikkaNew York City, NY
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 75 kg (164 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8,5 (USA)
Lapset7
Vaimo/puoliso1. Robin Givens

2. Monica Turner

3. Lakiha Spicer

Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Mike Tysonin perhe

Kuinka vanha on Mike Tyson? Hän syntyi Brownsvillessä, Brooklynissa, New Yorkissa 30. kesäkuuta 1966. Hän on 54-vuotias. Hänellä on vanhempi veli nimeltä Rodney ja vanhempi sisar nimeltä Denise. Tysonin äiti kuoli kuusi vuotta myöhemmin, jättäen 16-vuotiaan Tysonin nyrkkeilypäällikön ja valmentajan Cus D’Amaton hoitoon. Koko lapsuutensa ajan Tyson asui lähiöissä ja niiden ympäristössä.

Lue myös: Conor McGregor (nyrkkeilijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Mike Tyson Net Worth

Mikä on Mike Tysonin nettovarallisuus? Forbesin mukaan Tysonin nettovarallisuus on noin 685 miljoonaa dollaria, mutta on raportoitu, että hänen nykyinen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria.

Mike Tysonin ura

Tysonia pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista raskaansarjan nyrkkeilijöistä. Mike Tyson kutsui urallaan lempinimiä "Iron Mike" ja "Kid Dynamite". Tunnettiin myöhemmin nimellä "planeetan pahin mies". Vuonna 2002 Tyson taisteli jälleen raskaansarjan maailmanmestaruudesta 35-vuotiaanaHän sijoittui 16. sijalle The Ring -lehden kaikkien aikojen 100 suurimman lyönnin listalla.

Mike Tysonin faktat

  1. Mike Tyson jäi toistuvasti kiinni tekemästä pieniä rikoksia ja taistelemasta niitä vastaan, jotka pilkkasivat hänen korkeaa ääntään ja sisimpäänsä.
  2. 13-vuotiaana hänet oli pidätetty 38 kertaa.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  4. Tyson keskeytti lukion nuorempana.
  5. Häntä avusti toisinaan Teddy Atlas.

Lue myös: Ryan Garcia (nyrkkeilijä) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found