Jill Tavelman (Phil Collinsin entinen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Jill Tavelman on amerikkalainen kuuluisa julkkis, joka tunnetaan paremmin Grammy-palkitun taiteilijan Phil Collinsin ex-vaimona ja näyttelijä Lily Collinsin äitinä. Lisäksi Phil Collins on ollut naimisissa ja eronnut kolme kertaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Jill Tavelmanin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, lapsiin, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Jill Tavelmanin ikä

Kuinka vanha on Jill Tavelman? Hänen syntymäpäivänsä osuu 9. huhtikuuta 1956. Hän on 64-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Jill Tavelman Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Jill Tavelman on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-32-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Jill-Tavelman-pituus-tähti

Jill Tavelman Wiki

Jill TavelmanWiki/Bio
Oikea nimiJill Tavelman
NimimerkkiJill
Kuuluisa As1. Phil Collinsin vaimo

2. Lily Collinsin äiti

Ikä64-vuotias
Syntymäpäivä9. huhtikuuta 1956
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 65 kg (143 lbs)
Kehon mitatnoin 36-32-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
LapsetLily Collins
Aviomies/puolisoPhil Collins (eronnut)
Nettovarallisuusnoin 24 miljoonaa dollaria (USD)

Jill Tavelman aviomies

Kuka on Jill Tavelmanin aviomies? Hän oli naimisissa Phil Collinsin kanssa. Pari solmi vuonna 1984. Heillä on yksi tytär, Lily Collins (s. 1989), josta tuli näyttelijä. Avioliitto kohtasi ongelmia, jotka huipentuivat siihen, että Collinsilla oli kahdesti suhde kiertueella Genesiksen kanssa vuonna 1992 Lavinia Langin, entisen draamakoulun luokkatoverinsa kanssa. He olivat aiemmin kihloissa, mutta suhde päättyi ennen kuin he menivät naimisiin. Vuonna 1994 Collins ilmoitti avoimesti rakastuneensa Tavelmaniin ja jättäneensä avioeron, joka saatiin päätökseen vuonna 1996. Osana sovintoa Collins maksoi Tavelmanille 17 miljoonaa puntaa.

Jill-Tavelman-net-worth-starsgab

Lue myös: Emma Sophocleous (Joe Swashin entinen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Jill Tavelman Net Worth

Kuinka paljon Jill Tavelmanin nettovarallisuus on? Hän on Beverly Hills Women’s Clubin entinen presidentti. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 24 miljoonaa dollaria (USD).

Jill Tavelman Faktat

  1. Jill Tavelman erosi toisistaan ​​erolla 5. joulukuuta 1996.
  2. Hänet tunnetaan näyttelijä Lily Collinsin äitinä.
  3. Jillin äiti ja isä olivat kanadalainen juutalainen maahanmuuttaja, joka omisti useita vuosia miesten vaatekaupan Beverly Hillsissä, Kaliforniassa.
  4. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Laura Savini (Jimmy Webbin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found