Megan Wallace Cunningham (Craig Fergusonin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Megan Wallace Cunningham on amerikkalainen taidekauppias. Hän saa yleisön huomion Craig Fergusonin vaimona. Hän on skotlantilais-amerikkalainen televisiojuontaja, koomikko, kirjailija ja näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten CBS:n myöhäisillan keskusteluohjelmasta The Late Late Show with Craig Ferguson. Lisäksi Megan on eräänlainen salaperäinen nainen ja haluaa pitää henkilökohtaisen elämänsä poissa mediasta ja parrasvaloista. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Megan Wallace Cunninghamin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Megan Wallace Cunninghamin ikä

Kuinka vanha on Megan Wallace Cunningham? Hän syntyi vuonna 1975 Vermontissa. Hän on 46-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Megan Wallace Cunningham Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Megan Wallace Cunningham on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 56 kg tai 127 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-32-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Megan Wallace Cunninghamin aviomies

Kuka on Megan Wallace Cunninghamin aviomies? Hän on naimisissa Craig Fergusonin kanssa. Pariskunta meni naimisiin yksityisessä seremoniassa perheensä maatilalla Chesterissä, Vermontissa. Heillä on yhteinen poika, joka syntyi vuonna 2011. Hän tukee miestään koko sydämestään ja rohkaisee miestä toteuttamaan tavoitteitaan. Lisäksi Craig Ferguson meni naimisiin Anne Hogarthin kanssa vuonna 1983. Ferguson meni naimisiin toisen kerran vuonna 1998 Sascha Corwinin kanssa.

Lue myös: Eli Kay-Oliphant (Marina Squerciati Aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Megan Wallace Cunningham Wiki

Megan Wallace CunninghamWiki/Bio
Oikea nimiMegan Wallace Cunningham
NimimerkkiMegan
Kuuluisa AsCraig Fergusonin vaimo
Ikä46-vuotias
Syntymäpäivä1975
SyntymäpaikkaVermont
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 56 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 36-32-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6,5 (USA)
Lapset1
Aviomies/puolisoCraig Ferguson
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Megan Wallace Cunninghamin nettoarvo

Kuinka paljon Megan Wallace Cunninghamin nettovarallisuus on? Taidealan ura on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Samantha Lee Gibson (Tyrese Gibsonin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Megan Wallace Cunninghamin perhe

Megan Wallace Cunninghamin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Megan Wallace Cunninghamin faktat

  1. Megan on menestynyt ammattitaidekauppiaana.
  2. Hän onnistuu elämään suhteellisen eristäytynyttä elämää.
  3. Megan on toisinaan Craigin mukana palkintotilaisuuksissa ja punaisen maton tapahtumissa.
  4. Tällä hetkellä hän työskentelee vaimona.
  5. Hän on myös omistautunut äiti pojalleen ja poikapuolensa miehensä edellisestä avioliitosta.

Lue myös: Mike Wickham (Heidi Watneyn aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found