Sophie Mudd (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, suhde, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Sophie Mudd, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisen median maailmassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen mallilahjakkuutensa lisäksi Instagram-tähti Sophie Mudd tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Sophie Muddin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, suhteesta, treffeistä, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Sophie Mudd Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Sophie Mudd? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Sophie Mudd Elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Sophie Mudd? Hänen syntymäpäivänsä osuu 27. heinäkuuta 1998. Hän on 22-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Nicolas. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Marta Diaz (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Treffit, Ura, Faktat

Lue myös: Ariana Fletcher (Instagram-tähti) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Sophie MuddWiki/Bio
Oikea nimiSophie Mudd
NimimerkkiSophie
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä27. heinäkuuta 1998
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväAustin Dash
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Lue myös: Chinese Kitty (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, treffit, nettovarallisuus, poika, tapaus, tosiasiat

Sophie Mudd Treffit, suhde ja poikaystävä

Kuka on Sophie Muddin poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Sophie Mudd on romanttisesti sidoksissa Austin Dashiin vuodesta 2017 lähtien. Tätä ovat tukeneet riittävästi Sophien usein julkaisemat heistä yhdessä. Hän jakaa usein kuvia ja kuvia poikaystävänsä kanssa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole hänelle iloinen.

Lue myös: Chyna Willis (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Affair, Nettovarallisuus, Faktat

Sophie Muddin ura ja nettoarvo

Mikä on Sophie Muddin nettovarallisuus? Sophie Mudd tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Lue myös: Bambinobecky (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Treffit, Ura, Faktat

Sophie Muddin tosiasiat

  1. Sophie Muddilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut yli 1,9 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.
  4. Hän julkaisi Instagram-tililleen ensimmäisen kuvan itsestään The Sparkle Factoryssa Los Angelesissa marraskuussa 2013.
  5. Hänen Instagram-tilinsä on ylikuormitettu hänen kuumilla ja kiertelevillä kuvillaan.
  6. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  7. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Pineapplebrat (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit