Jill Biden (Joe Bidenin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Jill Biden on yhdysvaltalainen poliitikko ja Delaware-kouluttaja. Hänet tunnetaan parhaiten Obaman varapresidentin Joe Bidenin, Yhdysvaltain 47. varapresidentin, parempana puoliskona. Hän on Joe Biddenin toinen vaimo. Tällä hetkellä hän työskentelee englannin kielen professorina Northern Virginia Community Collegessa. Hän on myös tehnyt tärkeää työtä sotilasperheiden oikeuksien puolesta. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Jill Bidenin iästä, pituudesta, painosta, urasta, nettovarallisuudesta, perheestä, lapsista, aviomiehestä ja monista muista hänestä.

Jill Biden Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Jill Biden on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,68 metrin tai 168 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 127 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-24-38 tuumaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 B. Hänellä on vaaleat hiukset ja tummanruskeat silmät.

Jill Bidenin ikä

Kuinka vanha on Jill Biden? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. kesäkuuta 1951. Tällä hetkellä hän on 69-vuotias. Hän syntyi Hammntonissa, NJ. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Jill BidenWiki/Bio
Oikea nimiJill Tracy Jacobs
NimimerkkiJill Biden
Kuuluisa AsPoliitikko
Ikä69-vuotias
Syntymäpäivä3. kesäkuuta 1951
SyntymäpaikkaHammonton, New Jersey, Yhdysvallat
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 5 tuumaa
Paino58 kg (127 lbs)
Kuvatilastot34-24-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
LapsetStep- Lapset: Beau ja Hunter

Tytär: Ashley Biden

puolisoJoe Biden
NettovarallisuusNoin 6 miljoonaa dollaria (USD)

Jill Biden aviomies ja lapset

Kuka on Jill Bidenin aviomies? Hän sidotti Joe Bideniin vuonna 1977. Hän on äitipuoli hänen kahdelle nuorelle pojalleen hänen ensimmäisestä avioliitostaan, Beaulle ja Hunterille, joiden äiti ja pikkusisko kuolivat auto-onnettomuudessa vuonna 1972. Tämän lisäksi Joe ja Jill Bidenillä on tytär, Ashley, syntynyt vuonna 1981.

Lue myös: Joe Biden (poliitikko) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, perhe-elämä, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Jill Bidenin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Jill Bidenin nettovarallisuus on? Hän on englannin ja lukemisen professori lukioissa 13 vuoden ajan ja opetti myös henkisesti vammaisia ​​nuoria psykiatrisessa sairaalassa. Vuosina 1993–2008 hän toimi englannin kielen ja kirjoittamisen opettajana Delaware Technical & Community Collegessa. Hän on yksi Biden-säätiön perustajista, toimii Delaware Boots on the Groundissa ja on Joining Forcesin perustaja Michelle Obaman kanssa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 6 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Jill Bidenistä

  • Hän aloitti työt 15-vuotiaana, johon sisältyi tarjoilijatyö Jersey Shoressa.
  • Hän ilmoittautui Brandywine Junior Collegeen Pennsylvaniaan yhdeksi lukukaudeksi.
  • Vuonna 1975 hän valmistui taiteiden kandidaatiksi Delawaren yliopistosta.
  • Hän ja hänen miehensä ostivat 2,7 miljoonan dollarin loma-asunnon Rehoboth Beachiltä Delawaresta lähellä Cape Henlopen State Parkia.
  • Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  • Valkoinen on yksi hänen lempiväristään.
  • Hän on innokas lemmikkieläinten rakastaja.

Lue myös: Neilia Hunter (Joe Bidenin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Kuolema, Ikä, Pituus, Aviomies, Tytär, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit