Dolly Castro (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Dolly Castro on nicaragualainen fitness-malli ja sosiaalisen median tähti, jonka kiemurtelevat kaaret ja pähkinänruskea katse on voittanut miljoonien sydämet ympäri maailmaa. Hän on työskennellyt joidenkin muoti- ja urheiluteollisuuden huipputuotemerkkien kanssa. Dolly on fitnessmalli, jonka Instagram-tilillään on yli 6 miljoonaa seuraajaa, minkä ansiosta suositun Instagramer-mallin voi allekirjoittaa lukuisia sopimuksia ja sopimuksia. Vain vuosi vajaat vuosikymmenestä fitnessmaailmassa, Dollylla on periaatteensa paikoillaan ja hän kieltäytyy allekirjoittamasta sopimusta, joka vaatii alastomuutta. Hän on myös Bars & Branches -kuntoliikkeen omistaja ja luoja. Hänen Instagram-käyttäjänimensä on hänen "missdollycastro". Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Dolly Castron Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Dolly Castron ikä

Kuinka vanha on Dolly Castro? Hänen syntymäpäivänsä osuu 14. heinäkuuta 1984. Hän on 36-vuotias. Hänellä on Nicaraguan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Managuassa, Nicaraguassa.

Dolly Castro Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Dolly Castro? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset.

Dolly Castron mitat

Mitkä ovat Dolly Castron kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Dolly Castron perhe

Dolly Castron isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Dolly-Castro-pituus ja paino

Lue myös: Kay Cook (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Dolly Castro Wiki

Dolly CastroWiki/Bio
Oikea nimiDolly Castro
NimimerkkiDolly
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä14. heinäkuuta 1984
SyntymäpaikkaManagua, Nicaragua
SyntymämerkkiSyöpä
KansallisuusNicaragualainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5,5 (USA)
LapsetKaren
Aviomies/puolisoSamier
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Dolly Castro aviomies

Kuka on Dolly Castron aviomies? Hän liittoutui Instagramissaan esiintyneen Samierin kanssa vuonna 2018. Lisäksi hänellä on myös tytär nimeltä Karen, ja hän on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja hänellä on siellä valtava fani.

Dolly Castro Net Worth

Kuinka paljon on Dolly Castron nettovarallisuus? Hän oli vasta seitsemäntoista, kun hän aloitti uransa, ja 20-vuotiaana hänestä tuli vakiintunut kuntomalli. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Dolly-Castro-faktoja

Lue myös: Tiffany Alvares (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Dolly Castron tosiasiat

  1. Dolly Castro alkoi julkaista kuvia "Instagramissa", ja hänen ilokseen hänen tilistään tuli yhdessä yössä kuuluisa, hän ansaitsi yli miljoona seuraajaa ja määrä kasvoi vuosien myötä.
  2. Kun hän ylitti 100 000 fania, hän alkoi saada palkkaa jokaisesta postauksesta.
  3. Ajan myötä hän alkoi ansaita huomattavan määrän tuloja sivustosta.
  4. Sponsoreja saapui paikalle ja hän alkoi käyttää sivustoa alustana kouluttaakseen massoja nykyisistä muotitrendeistä ja mainostaakseen bikinibrändejä.
  5. Uhkealla vartalollaan, täydellisillä mitoillaan kapealla vyötäröllä Dolly on onnistunut saamaan huippumerkkien huomion.

Lue myös: Lauren Pisciotta (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found