Ellen Pompeo (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Ellen Pompeo on tunnettu yhdysvaltalainen upea näyttelijä ja tuottaja. Hän mainostettiin tähdeksi roolistaan ​​tohtori Meredith Graynä televisiosarjassa Grey’s Anatomy. Vuodesta 2017 lähtien Ellen on ollut maailman parhaiten palkattu näyttelijä. Everettissä Massachusettsissa näyttelijä syntyneen Ellenin löysi näyttelijäohjaaja, joka allekirjoitti hänet L'Orealin mainoskampanjaan. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Kuuntele elämäkertaa ja tutustu lisää Ellen Pompeon Wikipediasta, elämäkerrasta, pituudesta, painosta, iästä, aviomiehestä, nettovarallisuudesta, perheestä ja monista muista faktoista hänestä.

Ellen Pompeo Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Ellen Pompeo? Hän seisoo 5 jalkaa 7 pitkänä tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 59 kg tai 129 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki.

Ellen Pompeon aviomies

Kuka on Ellen Pompeon aviomies? Hän meni naimisiin musiikkituottaja Chris Iveryn kanssa vuonna 2007 kuuden kuukauden ystävyyden jälkeen. Hän tapasi Chris Iveryn Los Angelesin ruokakaupassa vuonna 2003. Pariskunta toivotti ensimmäisen tyttärensä Stellan tervetulleeksi vuonna 2009 ja syyskuussa 2014 he saivat toisen tyttärensä Sienna Mayn sijaissynnyttäjän kautta. Heidän kolmas lapsensa ja ensimmäinen poikansa Eli syntyivät joulukuussa 2016.

Lue myös: Lea Michele (Näyttelijä) Wiki, Bio, Vauva, Pituus, Paino, Aviomies, Poika, Ikä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Ellen PompeoWiki/Bio
Oikea nimiEllen Kathleen Pompeo
NimimerkkiEllen
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä51-vuotias
Syntymäpäivä10. marraskuuta 1969
SyntymäpaikkaEverett, MA
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 59 kg (129 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
Lapset1. Stella

2. Sienna May

3. Eli

Aviomies/puolisoChris Ivery
Nettovarallisuusnoin 13 miljoonaa dollaria (USD)

Ellen Pompeon elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Ellen Pompeo? Hänen syntymäpäivänsä osuu 10. marraskuuta 1969. Hän on 51-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänet kasvatettiin katolilaisena. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Everettissä, MA. Hän on Joseph Pompeon ja Kathleen Pompeon tytär. Hänellä on viisi vanhempaa sisarusta, joista kolme sisarta nimeltä Maureen, Kathleen ja Suzanne sekä kaksi veljeä nimeltä Joey ja Dean. Lisäksi Ellen sai lempinimen "kynä" ja "stracciatella". Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Brigitte Nielsen (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Ellen Pompeon nettoarvo

Mikä on Ellen Pompeon nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 13 miljoonaa dollaria (USD).

Ellen Pompeon tosiasiat

  1. Wiki & Bio: Hänen isänsä oli italialaista, englantilaista ja irlantilaista syntyperää, kun taas hänen äitinsä oli irlantilaista syntyperää.
  2. Hänen äitinsä kuoli vahingossa saatuun kipulääkkeen yliannostukseen Ellenin ollessa neljä.
  3. Hänen isänsä meni pian naimisiin uudelleen.
  4. Vuonna 2006 Pompeo sanoi: "Luulen, että kun äitini kuolee niin nuorena - kun hän oli 39-vuotias - arvostan elämää niin paljon."
  5. Pompeo työskenteli baarimikona Miamissa, kun hän alkoi seurustella silloisen poikaystävänsä kanssa.
  6. Yhdessä he muuttivat New Yorkiin vuonna 1995.
  7. Siellä näyttelijäohjaaja lähestyi häntä esiintymään erilaisissa Citibankin ja L'Orealin mainoksissa.
  8. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Lue myös: Candace Cameron Bure (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found