Vanessa Morgan (näyttelijä) Pituus, Paino, Wiki, Bio, Ikä, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Vanessa Morgan on suosittu ja upea kanadalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan rooleistaan ​​Beatrix "Bird" Castrona MTV:n teinidraamasarjassa Finding Carter, Amanda Piercen roolissa. Hän näyttelee myös Toni Topazia CW:n teinidraamasarjassa Riverdale. Lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hän on myös koristellut useiden aikakauslehtien kansia. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Vanessa Morganin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Vanessa Morgan Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Vanessa Morgan on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,62 metrin tai 162 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-25-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Vanessa Morgan Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Vanessa Morgan? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. maaliskuuta 1992. Hän on 28-vuotias. Hänellä on Kanadan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Ottawassa, Kanadassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänen äitinsä on skotlantilainen ja isä tansanialainen. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän opiskeli filosofiaa Queen's Universityssä.

Lue myös: Shohreh Aghdashloo (näyttelijä) Bio, Wiki, Puoliso, Aviomies, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Vanessa MorganWiki/Bio
Oikea nimiVanessa Morgan Mziray
NimimerkkiVanessa Morgan
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä23. maaliskuuta 1992
SyntymäpaikkaOttawa, Kanada
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,62 m (5 jalkaa 3 tuumaa)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 33-25-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
VauvaNA
Aviomies/puolisoMichael Kopech
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Vanessa Morgan aviomies

Kuka on Vanessa Morganin aviomies? Hän aloitti seurustelun MLB-pelaaja Michael Kopechin kanssa heinäkuussa 2018. Morgan meni myöhemmin kihloihin Michaelin kanssa. He menivät naimisiin 4. tammikuuta 2020. 19. kesäkuuta 2020 Kopech haki avioeroa. Lisäksi 24. heinäkuuta 2020 Morgan ilmoitti raskaudestaan.

Vanessa Morgan Net Worth

Mikä on Vanessa Morganin nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän esiintyi Degrassi: The Next Generation -ohjelmassa kahdessa jaksossa vuonna 2013. Hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Ayesha Curry (näyttelijä) Bio, Wiki, Aviomies, Lapset, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Vanessa Morganin ura

Morgan aloitti laulamisen 6-vuotiaana. Hän teki näyttelijädebyyttinsä VH1-elokuvassa A Diva’s Christmas Carol vuonna 2000. Vuonna 2017 hän liittyi fantasiadraamasarjan The Shannara Chronicles päärooleihin. Viimeksi Morgan kilpaili CTV-tosikilpailusarjan The Amazing Race Canada ensimmäisellä kaudella sisarensa Celina Mzirayn kanssa. He päättivät kilpailun kolmanneksi.

Vanessa Morgan Faktat

  1. Vanessa lauloi yhteisötapahtumissa ja telethoneissa ollessaan kuusi vuotta vanha.
  2. Hollywood-agentti huomasi hänet vuonna 1999.
  3. Hän ansaitsi stipendin Hollywoodin näyttelijäakatemiassa.
  4. Vuonna 1999 Morgan voitti Junior Miss America -kilpailun ja voitti ensimmäisen vokalistin National Date -festivaaleilla.
  5. Hän voitti ensimmäisen sijan African-American Vocal Competitionissa vuonna 2000.
  6. Ennen kuuluisuutta hän oli kilpailullisen NTA-tennisohjelman jäsen Ottawa Athletic Clubissa.
  7. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  8. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
  9. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
  10. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.

Lue myös: AzMarie Livingston (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Tyttöystävä, Seksuaalisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit