Montana Brown (Reality Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Montana Brown on amerikkalainen opiskelija ja reality-tähti. Montana nousi tähteen sen jälkeen, kun hän osallistui Love Islandin kolmanteen tuotantokauteen. Lisäksi Montana alkoi pelata Lacrossea lukiossa oleskelunsa aikana ja hänet tehtiin Netball-joukkueen kapteeniksi. Tämän lisäksi hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Montana Brownin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Montana Brownin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Montana Brown on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 129 paunaa. Hänellä on kauniit vaaleanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Montana Brownin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Montanan ruskea aika

Kuinka vanha on Montana Brown? Hänen syntymäpäivänsä osuu 29. elokuuta 1995. Hän on 25-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Englannissa.

Montana Brownin poikaystävä

Kuka on Montana Brownin poikaystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli ammattilaisjalkapalloilijan Kieran O’Haran kanssa. Hän väittää seurusteleneensa myös kansainvälisten rugbyn pelaajien kanssa.

Montana-ruskea-poikaystävä

Lue myös: Russ Mayfield (Reality Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Faktat

Montana Brown Wiki

Montana ruskeaWiki/Bio
Oikea nimiMontana ruskea
NimimerkkiMontana
Kuuluisa AsTositähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä29. elokuuta 1995
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 58 kg (129 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväKieran O’Hara (Hajotus)
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 650 000 dollaria (USD)

Montana Brownin nettoarvo

Kuinka paljon Montana Brownin nettovarallisuus on? Hän julkaisee säännöllisesti kuvia Instagram-tilillään. Äskettäin hän näytti uskomattomalta, kun hän sihisi uimapuvussa tauolla Barbadoksella tapaninpäivänä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 650 000 dollaria (USD).

Montana-Ruskean nettoarvo

Lue myös: Sundy Carter (Reality Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Montana Brownin perhe

Montana Brownin äidin ja isän nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän on suorittanut kauppatieteiden maisterin tutkinnon. Hän löi työmatkansa Malediiveille keskellä meneillään olevaa pandemiaa ja valtakunnallisen sulkemisen aikana.

Montana Brownin faktat

  1. Montana Brown on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja sillä on siellä miljoonia seuraajia.
  2. Hän rakastaa matkustamista.
  3. Hänellä on kuumia, kaarevia ja kierteleviä kuvia.
  4. Hän tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa.
  5. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä.

Lue myös: Cassidy Mceown (Reality Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found