Julianna Rose Mauriello (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Julianna Rose Mauriello on amerikkalainen näyttelijä, laulaja ja tanssija. Hänet tunnetaan paremmin Stephanien roolistaan ​​Lazy Townissa. Stephanie on kuvitteellinen hahmo englanninkielisestä ja islantilaistuotetusta lasten tv-ohjelmasta LazyTown. Hän innostaa nimikylän asukkaita pysymään aktiivisina. Hänellä on vaaleanpunaiset hiukset, ja nukkehahmo Trixie kutsuu häntä usein nimellä "Pinky". Hänen Instagram-tilinsä on myös passiivinen näinä hetkinä. Viritä biossa!

Julianna Rose Mauriello Ikä, pituus ja paino

Julianna Rose Mauriello on 29-vuotias. Hän näyttää perineen upeat geenit pituusosaston suhteen. Hän seisoo 5 jalkaa 5 tuuman korkeudella. Hän painaa noin 59 kg tai 130 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-25-36 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 B. Hän kehui myös upeaa vartaloaan. Hänen ruumiinsa on hänen suurin voimavaransa. Hän pitää kunnossa kuntoilemalla säännöllisesti. Hänen silmiensä väri on musta ja silkkinen ja pitkät mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki ja ylläpitää vartaloaan ja hiuksiaan syömällä vihreitä ja terveellisiä kasviksia päivittäisessä ruokavaliossaan.

Julianna Rose Mauriello poikaystävä

Julianna Rose Mauriello on tällä hetkellä sinkku eikä seurustele kenenkään kanssa. Hänellä ei ole poikaystävää tällä hetkellä. Amerikkalainen näyttelijä syntyi Irvingtonissa, NY:ssa 26. toukokuuta 1991. Hänellä oli ainakin kaksi suhdetta aiemmin. Hän ei ole ollut aiemmin kihloissa.

Julianna Rose Mauriello Bio & perhe

Julianna syntyi 26. toukokuuta 1991 Irvingtonissa, NY:ssä. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hän kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänellä on irlantilaisia, italialaisia ​​ja saksalaisia ​​sukujuuria. Hänen äitinsä ja isänsä tiedot eivät ole julkisia. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi sisko Alex, joka on myös näyttelijä. Sisarensa esiintyminen inspiroi häntä aloittamaan esittävien taiteiden opiskelun. Tämän seurauksena hän aloitti osallistumisen Ney York Cityn esittävien taiteiden kouluun. Myöhemmin hän muutti perheensä kanssa Manhattanille. Hänen harrastuksiaan ovat tanssiminen ja baletin, stepin, jazzin, tumblingin ja irlantilaisen step-tanssin opiskelu. Koulutukseltaan hän on valmistunut ja hyvin koulutettu. Hän valmistui Middlebury Collegesta vuonna 2013. Hän työskentelee apulaisopettajana ja tutorina lapsille.

Julianna Rose Mauriello Ura ja elokuvat

Urastaan ​​puhuessaan hän syntyi esittävän taiteen taustalla olevaan perheeseen. Hyvin nuorena hän oli kiinnostunut siitä. Lapsena hän esiintyi Pähkinänsärkijän bilekohtauksessa SUNY-ostoksella. Sitten vuonna 2002 hän debytoi lavalla saatuaan yhteyden ensimmäiseen agenttiinsa Nancy Carsoniin. Hänen ensimmäinen roolinsa oli Lil Titch Rodgers & Hammersteinin klassikon Oklahomassa! Lisäksi hän näytteli Gypsy: Musikaalitarua Bernadette Petersin kanssa. Hän oli myös apulaisopiskelijana Baby Junessa, A Tree kasvaa Brooklynissa jne. Hän näytteli myös TV-mainoksissa ja erikoiselokuvissa. Hän työskenteli tunnettujen tuotemerkkien, kuten Volvon, Wendy'sin, AstraZenecan (Nexium), Disney Entertainmentin ja muiden kanssa. Hän näytteli "Stephanien" roolia lapsille tehdyssä Nickelodeon-sarjassa. Myöhemmin muutettuaan Islantiin kuvauksiinsa hän työskenteli Islannin EDDA Awards -kilpailun juontajana. Hän esiintyi lähetyksissä ja esityksissä noin 70 maassa ja 5 mantereella. Sitten vuonna 2006 hän oli osa opetuselokuvaa. Elokuvan nimi oli Hip Hop Kids: Hip-Hop Homeroom: Math. Vuonna 2008 hän näytteli myös elokuvassa nimeltä "A Fix".

Julianna Rose Mauriello Net Worth

Juliannan pääasiallinen tulonlähde on näyttelijä- ja tanssiura sekä varakas perhetausta. Tämän kauneuskuningataren nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 3 miljoonaa dollaria. Tällä hetkellä hän on erittäin keskittynyt uraansa.

Julianna Rose Mauriello Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiJulianna Rose Mauriello
NimimerkkiJulianna
Ikä29 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

26. toukokuuta 1991
AmmattiTanssija, näyttelijä
KuuluisaHänen roolinsa Stephanie

"Lazy Townissa"

SyntymäpaikkaIrvington, NY
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysMonirotuinen
ZodiacKaksoset
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat ja tuumat: 5' 5"

Senttimetrit: 165 cm

Mittarit: 1,65 m

PainoPaino: 59 kg

Paunaa: 130 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-25-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero7 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystäväEi tunnettu
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusLukio
YliopistoEi tunnettu
KouluSage Hillsin lukio
Suosikki
LempiväriValkoinen
Lempi ruokaMeksikolainen keittiö
Suosikki lomakohdePariisi
HarrastuksetMusiikin kuuntelu, lukeminen, soittaminen ja

katsomassa elokuvia

Rikkaus
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter, Facebook (ei-aktiivinen)

Julianna Rose Mauriello Faktat

 • Juliannalla on unelma työskennellä elokuvissa päänäyttelijänä.
 • Hän opiskelee yli viittä eri tanssityyliä, mukaan lukien baletti, jazz, irlantilainen step-tanssi, tapi ja tumbling.
 • Hän on kouluttautunut ammattilaulajaksi.
 • Hän teki paljon myös muotisuunnittelun alalla.
 • Hän uskoo olevansa terve ja turvallinen.
 • U2 on hänen suosikki rockbändinsä.
 • Hänen työtoverinsa Lazytown-sarjoista ostivat hänelle Audreyn, hänen lemmikkikoiransa.
 • Hän osaa englantia ja islantia.
 • Hän rakastaa kukkaroiden ja laukkujen ostamista ja säilyttämistä.
 • Hän rakastaa Simpsoneja.
 • Hän viettää mielellään suurimman osan ajastaan ​​perheensä kanssa.
 • Hän voitti Emmy-palkinnon Brittiläisen elokuva- ja televisiotaideakatemian esityksestään laiska kaupunki ja kansainvälinen kategoria ja se on lapsille.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found