Enrica Cenzatti (Andrea Bocellin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Enrica Cenzatti on italialainen kuuluisa persoona. Hänet tunnetaan paremmin Andrea Bocellin vaimona. Hän on italialainen oopperatenori ja multi-instrumentalisti. Hänellä diagnosoitiin synnynnäinen glaukooma 5 kuukauden iässä, ja hän sokeutui täysin 12-vuotiaana jalkapallo-onnettomuuden seurauksena. Vuodesta 1982 lähtien hän on äänittänyt 15 soolostudioalbumia sekä pop- että klassista musiikkia. Hän on myös myynyt yli 90 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Enrica Cenzattin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, aviomiehestä, lapsista, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Enrica Cenzatti Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Enrica Cenzatti on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Enrica Cenzattin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Enrica Centzattin ikä

Kuinka vanha on Enrica Centzatti? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 40-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Enrica Cenzatti aviomies

Kuka on Enrica Cenzattin aviomies? Hän on naimisissa Andrea Bocellin kanssa. He menivät naimisiin 27. kesäkuuta 1992. Heidän ensimmäinen lapsensa, poika Amos, syntyi 22. helmikuuta 1995. Heidän toinen poikansa Matteo syntyi 8. lokakuuta 1997. Pariskunta erosi vuonna 2002.

Lue myös: Dixie Brubaker (Dinesh D'Souzan entinen vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Enrica Centzatti Wiki

Enrica CentzattiWiki/Bio
Oikea nimiEnrica Centzatti
NimimerkkiEnrica
Kuuluisa AsAndrea Bocellin vaimo
Ikä40-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetAmos, Matteo
Aviomies/puolisoAndrea Bocelli (eronnut)
Nettovarallisuusnoin 23 miljoonaa dollaria (USD)

Enrica Cenzatti Net Worth

Kuinka paljon Enrica Centatin nettovarallisuus on? Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Hänen miehensä nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 23 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Paula Throckmorton (Fareed Zakarian vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Enrica Centzattin perhe

Enrica Cenzattin isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Enrica Cenzatti Faktat

  1. Cenzattia ei koskaan välittänyt siitä, että Andrea oli sokea, koska hän rakastui hänen ääneensä.
  2. Hänen ensimmäinen miehensä Bocelli oli 12 vuotta nuorempi.
  3. Cenzatti päätti asua Forte Dei Marmissa, lomakeskuksessa Italiassa, joka on lähellä hänen entisen aviomiehensä taloa.
  4. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Julie Lauren Curtis (Trace Adkinsin entinen vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Uusimmat viestit