Ember Snow (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, suhde, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Ember Snow on näyttelijä ja kirjailija. Kovan työn ja johdonmukaisuuden ansiosta hän on onnistunut pysymään enemmistön suosikkina alalla. Ember Snow on ansainnut valtavan suosion ja laajan fanikunnan ympäri maailmaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ember Snow'n Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, suhteesta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Ember Snow Age

Kuinka vanha on Ember Snow? Hänen syntymäpäivänsä osuu 27. helmikuuta 1991. Hän on 29-vuotias. Hän on Arabian kansalainen ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Riadissa, Saudi-Arabiassa.

Karjan lumen korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Ember Snow on? Hän seisoo 4 jalan 11 korkeudella tai 1,50 metrin tai 150 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 52 kg tai 110 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Mitkä ovat Ember Snown kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää 36 EE:n kokoista rintaliivit.

Ember-Snow-net-arvo

Ember Snow Net Worth

Mikä on Ember Snown nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 2 miljoonaa dollaria (USD).

Ember Snow -poikaystävä

Kuka on Ember Snown poikaystävä? Hän ei ole vielä naimisissa. Hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei myöskään ole julkisesti tiedossa.

Ember-Lumi-korkeus

Lue myös: Christy Canyon (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat

Ember Snow Wiki

Ember SnowWiki/Bio
Oikea nimiEmber Snow
NimimerkkiEmber
Kuuluisa AsNäyttelijä, kirjailija
Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä27. helmikuuta 1991
SyntymäpaikkaRiyadh, Saudi Arabia
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusarabialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 4 jalkaa 11 tuumaa (1,50 m)
Painonoin 52 kg (110 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 EE
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero4,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Ember Snow Bio & Family

Ember Snown isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän syntyi Riadissa, Saudi-Arabiassa, mutta muutti Yhdysvaltoihin 9-vuotiaana.

Ember-Lumi-faktoja

Ember Snow Faktat

  1. Ember Snow on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  3. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
  4. Sen lisäksi, että sillä on yksi kuumimmista vartaloista, Ember Snow on vastustamattoman viehättävä.
  5. Hänellä on monia nuoria naisia, jotka pitävät häntä roolimallinaan ja noudattavat hänen ruokavaliotaan ja päivittäistä ohjelmaa huolellisesti.
  6. Hän on kiitollinen faneistaan ​​ja saamastaan ​​miesten huomiosta.
  7. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  8. Hän on nöyrä, kun fanit tulevat hänen luokseen kadulla ja sallivat heidän ottaa niin monta kuvaa kuin haluavat, sillä se antaa hänelle iloa tehdä muita onnelliseksi.

Lue myös: Kelsi Monroe (Näyttelijä) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat

Uusimmat viestit