Tiffany Trump (Donald Trumpin tytär) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Tiffany Trump on Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin neljäs lapsi ja hänen toisen vaimonsa Marla Maplesin ainoa lapsi. Tämän lisäksi hän on myös malli, hän käveli Andrew Warrenin muotinäytökseen New Yorkin muotiviikolla vuonna 2016. Viritä biografia ja tutustu Tiffany Trumpin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, verkkoon. Arvo, perhe, ura ja monia muita faktoja hänestä.

Tiffany Trump Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Tiffany Trump? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Tiffany Trumpin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Tiffany Trump? Hänen syntymäpäivänsä osuu 13. lokakuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi West Palm Beachissä, Floridassa. Hän on Donald Trumpin ainoa lapsi hänen toisen vaimonsa, näyttelijä- ja televisiopersoonallisuutensa Marla Maplesin kanssa. Hänellä on kolme vanhempaa sisaruspuolta, Don Jr., Ivanka ja Eric, Donald Trumpin ensimmäisestä vaimosta Ivanasta ja nuorempi velipuoli Barron Trumpin kolmannelta vaimolta Melanialta. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän osallistui Viewpoint Schooliin Calabasasissa, Kaliforniassa.

Tiffany TrumpWiki/Bio
Oikea nimiTiffany Ariana Trump
NimimerkkiTiffany Trump
Kuuluisa As1. Malli

2. Donald Trumpin tytär

Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä13. lokakuuta 1993
SyntymäpaikkaWest Palm Beach, FL
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväMichael Boulos
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1 miljoona dollaria (USD)

Tiffany Trumpin poikaystävä

Kuka on Tiffany Trumpin poikaystävä? Hän tapasi opiskelija Ross Mechanicin, jonka kanssa hän oli suhteessa noin lokakuusta 2015 maaliskuuhun 2018. Myöhemmin hän erosi. Tällä hetkellä Trump on ollut suhteessa Michael Boulosin kanssa vuodesta 2018. Hän on nigerialais-amerikkalainen miljardööriperillinen ja yritysjohtaja.

Tiffany Trumpin nettoarvo

Mikä on Tiffany Trumpin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hän on usein juliste Instagramissa, jossa hänellä on yli 1,3 miljoonaa seuraajaa. Hänen nettovarallisuutensa on noin miljoona dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan. Hänen Instagram-julkaisunsa ovat usein sisältäneet valokuvia hänestä ystävien tai kuuluisien vanhempien tai isovanhempien jälkeläisten kanssa.

Lue myös: Ivanka Trump (Donald Trumpin tytär) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Lapset, Faktat

Tiffany Trumpin ura

Tiffany Trumpin ura: Trump julkaisi musiikkisinglen nimeltä "Like a Bird" vuonna 2011. Myöhemmin hän kertoi The Oprah Winfrey Show -lehdelle, että hän arvioi, viedäkö hänen musiikkiuransa "uudelle tasolle ammattilaisena". "Like a Bird" sai vain vähän mediahuomiota esiintymisen jälkeen The Oprah Winfrey Showssa. Trumpin vuoden 2016 republikaanien kansalliskokouksessa pitämän puheen jälkeen kappale sai uutta julkista kiinnostusta, ja sitä kritisoitiin Auto-Tune-pohjaisen äänenkorjauksen käytöstä ja se sai yleisesti kielteisiä arvosteluja. Vuonna 2015 Trump työskenteli harjoittelijana Voguessa ja vuonna 2016 mallina Andrew Warrenin muotinäytökselle New Yorkin muotiviikolla. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Faktat Tiffany Trumpista

 1. Hän on pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
 2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 3. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 4. Hänet kasvatti äitinsä Kaliforniassa.
 5. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 6. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 7. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
 8. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 9. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 10. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 11. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 12. Sininen on hänen lempivärinsä.
 13. Hän sai nimensä Tiffany & Companyn mukaan.
 14. Hänen isänsä osti lentooikeudet Fifth Avenuen koruliikkeen yläpuolelle 1980-luvulla rakentaessaan Trump Toweria viereen.
 15. Hänen vanhempansa erosivat vuonna 1999 kahden vuoden eron jälkeen.

Lue myös: Barron Trump (Donald Trump Son) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Koulutus, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit