Brandon Awadis (NBA-analyytikko) Wikipedia, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Perhe, Faktat

Kuka on Brandon Awadis? Hän on amerikkalainen pyrkivä NBA-analyytikko. Hän on Phoenix Suns -koripallojoukkueen innokas fani, joka kirjoittaa VAVELin Phoenix Suns -joukkueen managerina. YouTube-kanavallaan hänellä on miljoona tilaajaa. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Brandon Awadisin Wikipediasta, elämäkerrasta, pituudesta, painosta, iästä, tyttöystävästä, perheestä ja monista muista faktoista hänestä!

Brandon Awadis Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Brandon Awadis on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,73 metrin tai 173 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 130 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Brandon Awadis Ikä

Kuinka vanha on Brandon Awadis? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. kesäkuuta 1995. Tällä hetkellä hän on 25-vuotias. Hänen horoskooppi on Syöpä. Hän syntyi San Diegossa, Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Brandon AwadisWiki/Bio
Oikea nimiBrandon Awadis
NimimerkkiBrandon
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä23. kesäkuuta 1995
SyntymäpaikkaSan Diego, CA
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Painonoin 58 kg (130 lbs)
Runkotilastotnoin 42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 800 000 dollaria (USD)

Brandon Awadis tyttöystävä

Kuka on Brandon Awadisin tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa. Näinä hetkinä hän ei ole yhteydessä kenenkään kanssa.

Brandon Awadisin perhe

Hän varttui San Diegossa, Kaliforniassa. Hänen vanhempansa, jotka ovat esiintyneet hänen videoissaan, tunnetaan nimellä Mama Rug ja Papa Rug. Lisäksi hän on FaZe Rugin veli ja on esittänyt Rugia useissa eri tyyppisissä videoissa YouTube-kanavallaan. Koulutukseltaan hän opiskeli korkeakoulussa journalismia painottaen mediaopintoja.

Brandon Awadisin nettoarvo

Mikä on Brandon Awadisin nettovarallisuus? Hän oli luonut Vine-tilin sovelluksen ensimmäisenä vuonna, mutta ei koskaan tehnyt videoita johdonmukaisesti. Vasta huhtikuussa 2015 hän loi YouTube-kanavansa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 800 000 dollaria (USD).

Faktoja Brandon Awadisista

  1. Wiki & Bio: Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole julkisesti tiedossa.
  2. Hänellä on myös sisaruksia.
  3. Hän lataa myös "call-of-duty" -videoita ja vlogeja YouTube-kanavalleen.
  4. Hänen vanhempansa ja veljensä ovat esiintyneet useissa videoissa, joihin kuuluu FaZe-matto, joka syntyi Brian Awadisina San Diegon kaupungissa Kaliforniassa, Unitedissa.
  5. Hänen veljensä tunnetaan nimellä Brawadis ja hän on myös kuuluisa YouTuber.

Lue myös: SteveGreeneComedy (Youtuber) Nettovarallisuus, Puoliso, Vaimo, Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found